Akşam Lisesi Kayıtlarımız Başladı

 https://umutaksamlisesi.com/haber-aksam-lisesi-kayitlarimiz-basladi-161.htmlAkşam Lisesi Kayıtlarımız Başladı

Daha önce de web sayfamızdaki yazılarımızda da anlatmaya çalıştığımız akşam liseleri arası fiyat farklılıklarının nedenlerini sizlerle paylaşmıştık.

Her öğrenci/veli okul tercihinde muhakkak ki kendisine en yakın, en ucuz, en deneyimli, en güvenilir, esnek fiyat ve esnek  ödeme seçenekleri sunan okuldan yana kullanırlar.

Bizde Ümraniye Özel Umut Akşam Lisesi olarak, Her dönem de olduğu gibi önümüzdeki yeni dönem içinde erken kayıt olan öğrencilerimize indirim avantajı, uygun fiyat ve esnek ödeme seçenekleri sunmaktayız.

Günümüz ekonomik şartlarını da göz önünde bulundurarak, öğrencinin öğrencilik durmuna, peşin ödeme durumuna, taksitli yada %50 taksitli ödeme durumuna göre,Milli Eğitim Bakanlığının özel okulllar kayıt sözleşmelerinde  belirttiği ''yıllık TFE - TÜFE oraı + %5)  oranında zam yapabilirsiniz demesine rağmen, geçen seneki fiyatlarımızın üzerine sadece %10 fiyat artışı ekleyerek belirlemeye çalıştık.

 https://www.umraniyeaksamlisesi.com/

Eğer sizde  Ortaokul mezunu, açık öğretim lisesi, mesleki açık öğretim lisesi, imam hatip açık öğretim lisesi  öğrencisi , Örgün eğitim hakkını kaybeden yada çeşitli sebeplerden dolayı okuldan atılan öğrenci iseniz, 12.sınıfta beklemeli öğrenci iseniz, Geçmişte Lise eğitimini ara sınıflarda bırakan öğrenci iseniz, yabancı uyruklu öğrenci olup denkli belgesini almış öğrenci iseniz Ümraniye Özel Umut Akşam Lisesine Aşağıda belirttiğimiz fiyat ve ödeme seçeneklerine göre kaydınızı oluşturabilir, lise mezunu olabilirsiniz.

Öğrencinin öğrencilik durumuna ve ödeme şekline göre fiyatlarımız 5.000.00 TL İle 6.000.00 TL Arasında değişiklik göstermektedir.

 

Ödeme Şekilleri:

Hepsini peşin ödeyebilirsiniz

%50 peşin %50 taksit yapabilirsiniz

10 ay taksit ile ödeye bilirsiniz.

Taksit miktarını, taksit ödeme gününü ve ödeme şeklini siz belirleyebilirsiniz.

Ödeme Yolları:

Elden nakit ödeyebilirsiniz. (Açık Hesap)

Kredi Kartı ile ödeyebilrisiniz.

Bankadan ödeyebilirsiniz.

Mail order ile ödeyebilirsniz.

Yıllık artış oranı kayıt olduğunuz ücret üzerinden %10 dur.

Her yıl olduğu gibi yine bu yılda bizi tercih edeceğinizi umut eder, sağlıklı günler dileriz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.